Feliator Electric de Legume Compact Line CA-2V

COD: 1050962

Indisponibil
Brand:Sammic

Transport Gratuit pentru comenzile peste 800 RON in Bucuresti si in tara

Plati securizate Tranzactiile sunt procesate 3D Secure

Ai nevoie de ajutor?

0726.264.946 (L-V: 9:00-16:30)
Carduri Star BT

Poti plati in 3 sau 4 rate cu cardurile Star BT

Descriere

Feliatorul electric Sammic este un produs destinat felierii alimentelor (carne, branzeturi, legume, paine), fiind excelent pentru restaurante, magazine, catering sau hoteluri. Are o constructie robusta, realizata din materiale de cea mai inalta calitate, aprobate pentru contactul cu alimentele. Discurile de taiere proiectate cu o precizie exceptionala asigura o taiere foarte precisa. Acest model taie produse cu diferite structuri (legume radacinoase tari si rosii moi, banane). Tehnologia fara perii garanteaza rezultate de taiere uniforme si reduce pierderile de produs datorita sistemului exclusiv de control al presiunii.

Carcasa din fibra de sticla - polimer armat

Rezistenta ridicata la apa - carcasa este lipsita de orificii de ventilatie

Functionare silentioasa

Panou de control ergonomic

Productivitate: 50-350 kg/h

Deschidere alimentare: 89 cm²

Motor: 300-1.000 r.p.m.

Reglarea vitezei in 5 trepte

Pana la 35 de tipuri diferite de taieturi (se poate utiliza o gama larga de discuri si grile care se comanda separat)

Greutate redusa si design compact

Protectie dubla impotriva accidentelor: 2 microintrerupatoare de siguranta

Dupa inchiderea capacului si/sau ridicarea clemei, motorul se opreste automat

Tensiune: 230 V

Putere: 1.100 W

Dimensiuni: 378 x 309 x (H)533 mm

Greutate: 13 kg

Specificații

Putere1.100 W
Garantie12 luni
Mod de ambalareCutie de carton
TipElectric
Tip produsFeliator
Utilizare recomandataHo.Re.Ca
ProducatorSammic S.L.
ProvenientaSpania

Review-uri (0)

Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga review-uri!

Produse similare

← Scroll pentru a vedea mai multe produse →