Webcoffee Logo
Plata in rateTransport si livrarePromotii
Plata in rateTransport si livrarePromotii

Cum cumpar

 

Metode de comanda

 

Comenzi telefonice

 

Sunati la numarul de telefon 0726.264.946 iar operatorii nostri vor prelua comanda imediat. Clientul are obligatia ca dupa primirea confirmarii de comanda noua pe email, sa verifice cu atentie toate informatiile si sa notifice imediat angajatii companiei de eventuale erori survenite. Compania nu va fi facuta responsabila pentru orice intarzieri sau greseli de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email,fie ca sunt sau nu rezultate ale unor forte majore sau de orice alta natura.

 

Program comenzi telefonice: Luni-Vineri: 9:00 – 16:30

 

Comenzi prin email

 

Comenzile prin email sunt preluate, procesate si plasate direct in sistemul nostru de catre operatori. Este de ajuns sa ne trimiteti datele dumneavoastra de contact, datele de livrare si produsul dorit pe adresa de email: office@webcoffee.ro, iar echipa noastra se va ocupa de toate detaliile. Clientul are obligatia ca dupa primirea confirmarii de comanda noua pe email, sa verifice cu atentie toate informatiile si sa notifice imediat angajatii companiei de eventuale erori survenite. Compania nu va fi facuta responsabila pentru orice intarzieri sau greseli de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, fie ca sunt sau nu rezultate ale unor forte majore sau de orice alta natura.

  

Comenzi online

 

Pentru a comanda online pe website-ul nostru trebuie sa:

 

- alegeti produsul dorit;

- cititi cu atentie specificatiile, descrierea produsului, sa observi pretul si disponibilitatea lui;

- daca este produsul potrivit pentru dumneavoastra, adaugati produsul in cos;

- daca doriti sa adaugati mai multe produse in cos, faceti click pe butonul “Continua cumparaturile”

- produsele selectate in cosul de cumparaturi pot fi modificate sau sterse inainte de finalizarea comenzii; daca ati inregistrat deja comanda si doriti sa o anulati ori sa o modificati, avem rugamintea sa ne contactati cat mai repede pentru a putea face schimbarile necesare;

- daca doriti sa finalizati comanda, faceti click pe butonul “Finalizeaza comanda”; in acest punct puteti finaliza comanda ca si utilizator neinregistrat (“Finalizeaza comanda ca Vizitator”) ori sa va faceti cont (“Finalizare comanda creare cont”);

- completati datele de facturare;

- completati adresa de livrare cu atentie;

- selectati metoda de plata;

- revizuiti cu atentie inca o data comanda la nivel de bucati comandate, pret;

- bifati campul “de accord cu Termenii si conditiile de pe site”;

- aveti si posibilitatea de a va da acordul pentru primirea de newslettere;

- faceti click pe butonul “Finalizeaza comanda”.

 

Vei fi contactat de unul dintre operatorii WEB COFFEE, primind in acelasi timp si un email de confirmare a comenzii plasate. De asemenea, vei primi factura, actualizari constante ale comenzii tale si ulterior confirmarea de livrare. Clientul are obligatia ca dupa primirea confirmarii de comanda noua pe email sa verifice cu atentie toate informatiile si sa notifice imediat angajatii companiei de eventuale erori survenite. Compania nu va fi facuta responsabila pentru orice intarzieri sau greseli de comunicare cauzate de greseli ale clientului, fie ca sunt sau nu rezultate ale unor forte majore, erori de comunicatie, furt, distrugere sau acces neautorizat in bazele de date, sistemele sau serviciile proprietate ale companiei. In cazul in care produsele comandate nu se afla in stoc si nu se poate livra comanda, clientul va fi anuntat in cel mai scurt timp posibil.

Lansarea unei comenzi pe site si confirmarea automata de primire a comenzii nu echivaleaza cu confirmarea de livrare. Dupa plasarea comenzii, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau anula comanda cumparatorului si de a anunta clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon pus la dispozitia Vanzatorului (daca preturile afisate sunt rezultatul unei erori, produsul comandat nu se mai afla pe stoc, datele furnizate de Cumparator sunt incomplete). In cazul in care comanda este achitata, Vanzatorul va returna Cumparatorului valoarea respectiva.

 

 • Suport clienti

 • Cereri, sugestii si reclamatii

  • Contact

  • Comenzi: 0726 264 946

  • L-V 9:00-16:30

  • Str. Negoiu, nr. 41, sector 3

  • Bucuresti

  • Web Coffee SRL

  • CUI: RO38443200

  • Reg. Com: J40/9259/2020

 • Companie

 • Comenzi si livrare

 • Servicii pentru clienti

 • BT Visa Logo

Copyright WebCoffee, 2024. Toate drepturile rezervate.