Feliator Electric de Legume Compact Line CA-21
Transport Gratuit pentru comenzile peste 800 RON in Bucuresti si in tara
Plati securizate Tranzactiile sunt procesate 3D Secure
Ai nevoie de ajutor?
0726.264.946 (L-V: 9:00-16:30)Poti plati in 3 sau 4 rate cu cardurile Star BT
Descriere
Rapid, precis și ușor de utilizat – Feliatorul Electric de Legume Compact Line CA-21 este ajutorul perfect în orice bucătărie profesională. Conceput pentru restaurante, cantine, unități de catering și bucătării industriale, acest aparat oferă performanță constantă și tăieturi uniforme, economisind timp și efort. Feliatorul electric Sammic este un produs destinat felierii alimentelor (carne, branzeturi, legume, paine). Are o constructie robusta, realizata din materiale de cea mai inalta calitate, aprobate pentru contactul cu alimentele. Discurile de taiere proiectate cu o precizie exceptionala asigura o taiere foarte precisa.
Caracteristici:
Carcasa din fibra de sticla - polimer armat
Rezistenta ridicata la apa - carcasa este lipsita de orificii de ventilatie
Functionare silentioasa
Panou de control ergonomic
Productivitate: 50-350 kg/h
Deschidere alimentare: 89 cm²
Motor: 1.500 r.p.m.
Reglarea vitezei in 5 trepte
Pana la 35 de tipuri diferite de taieturi (se poate utiliza o gama larga de discuri si grile care se comanda separat)
Greutate redusa si design compact
Protectie dubla impotriva accidentelor: 2 microintrerupatoare de siguranta
Dupa inchiderea capacului si/sau ridicarea clemei, motorul se opreste automat
Tensiune: 230 V
Putere: 800 W
Dimensiuni: 378 x 309 x (H)533 mm
Greutate: 15.3 kg
Specificații
| Garantie | 12 luni |
| Putere | 800 W |
| Mod de ambalare | Cutie de carton |
| Tip | Electric |
| Tip produs | Feliator |
| Utilizare recomandata | Ho.Re.Ca |
| Producator | Sammic S.L. |
| Provenienta | Spania |
Review-uri (0)
Fii primul care scrie un review
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Doar utilizatorii inregistrati pot adauga review-uri!
Produse compatibile
Produse similare
← Scroll pentru a vedea mai multe produse →





