Webcoffee Logo
Plata in rateTransport si livrarePromotii
Plata in rateTransport si livrarePromotii

Spaghetti cu Cerneala de Sepie La Molisana 500 gr

COD: MOLS42

Vreau sa stiu cand se modifica pretul

23,25 RON

In stoc furnizor

Brand:

La Molisana

Transport Gratuit

pentru comenzile peste 450 RON in Bucuresti si in tara

Plati securizate

Tranzactiile sunt procesate 3D Secure

Ai nevoie de ajutor?

0726.788.555

(L-V: 9:00-16:30)

Carduri Star BT

Poti plati in 3 sau 4 rate cu cardurile Star BT

Descriere

Spaghetti La Molisana al Nero di Seppia sunt paste 100% naturale, bogate in fibre si fara coloranti. Spaghetti Nero di Sepia La Molisana sunt realizate cu faina de grau dur si cerneala de sepie, oferindu-i o nuanta profunda de negru care se distinge in farfurie si subliniaza eleganta preparatului. Procesul de prelucrare atent selectat asigura o textura al dente, perfecta pentru a imbratisa cele mai delicate sosuri si ingrediente.

Timp de preparare: 13 minute

Informatii nutritionale/100 gr:

Valoare energetica: 1.489 Kj/351 kcal

Carbohidrati: 70 gr (din care zaharuri 4 gr)

Lipide: 1.3 gr (din care grasimi saturate 0.3 gr)

Fibre: 3 gr

Proteine: 14 gr

Sare: 0.02 gr

ProvenientaItalia
Mod de ambalarePunga
Mod de ambalare la bax18 x 500 gr
Gramaj500 gr
Tip produsPaste
TipSpaghetti
ProducatorLa Molisana S.p.A.

Produse compatibile

20,99 RON

Indisponibil

In stoc

Reducere

51.99

-6 RON

45,99 RON

Indisponibil

In stoc

Produs nou

65,99 RON

Stoc furnizor extern

Produse similare

Produs nou

8,85 RON

Indisponibil

In stoc

Produs recomandat

20,45 RON

Indisponibil

Indisponibil temporar

  • Suport clienti

  • Cereri, sugestii si reclamatii

    • Contact

    • Comenzi: 0726 788 555

    • Comenzi: 0726 264 946

    • L-V 9:00-16:30

    • Str. Negoiu, nr. 41, sector 3

    • Bucuresti

    • Web Coffee SRL

    • CUI: RO38443200

    • Reg. Com: J40/9259/2020

  • Companie

  • Comenzi si livrare

  • Servicii pentru clienti

  • BT Visa Logo

Copyright WebCoffee, 2024. Toate drepturile rezervate.