Sirop 1883 Vanilie 1 L
Acest produs genereaza un cost de transport in valoare de 25.5 RON, indiferent de valoarea totala a comenzii
Costuri suplimentare Acest produs adauga la comanda costuri suplimentare in valoare de 1.01 RON
Plati securizate Tranzactiile sunt procesate 3D Secure
Ai nevoie de ajutor?
0726.264.946 (L-V: 9:00-16:30)Poti plati in 3 sau 4 rate cu cardurile Star BT
Descriere
1883 Vanilla are o aroma bogata de vanilie bourbon, un gust incomparabil si o culoare placuta, maro-aurie. Este unul dintre cele mai cunoscute si utilizate ingrediente in retetele de latte, ceaiuri si in amestec cu rom sau coniac. Se poate combina cu majoritatea bauturilor alcoolice (whisky, sampanie, cocktail-uri) dar si cu sucuri (Skinny Vanilla Cola), cafea, ciocolata.
Acest sirop versatil poate fi utilizat în diverse preparate, precum:
-
Cafea și specialități de cafea: Adăugați-l în espresso, cappuccino sau latte pentru o aromă de vanilie.
-
Ciocolată caldă: Îmbogățiți gustul ciocolatei calde cu o notă de vanilie.
-
Milkshake-uri și smoothie-uri: Pentru un gust mai complex și mai dulce.
-
Deserturi: Folosiți-l în prăjituri, torturi sau înghețate pentru un plus de savoare.
-
Băuturi alcoolice: Adăugați-l în cocktailuri pentru o notă distinctivă.
-
Pentru o băutură delicioasă, adăugați 15 ml de sirop 1883 Vanilie într-o cană de cafea espresso fierbinte. Amestecați bine și completați cu un strop de lapte spumat. Pentru un desert rapid, combinați 10 ml de sirop cu iaurt grecesc și fructe proaspete.
Specificații
| Capacitate | 1 L |
| Mod de ambalare la bax | 6 x 1 L |
| Profil aroma | Condimente/plante |
| Provenienta | Franta |
| Utilizare recomandata | Ho.Re.Ca |
| Producator | ROUTIN S.A.S. |
| Tip produs | Sirop |
| Mod de ambalare | Sticla |
| Aroma-2 | Vanilie |
Review-uri (0)
Fii primul care scrie un review
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Doar utilizatorii inregistrati pot adauga review-uri!
Produse compatibile
← Scroll pentru a vedea mai multe produse →
Produse similare
← Scroll pentru a vedea mai multe produse →
















