Hendi Food Service Equipment are ca activitate principala dezvoltarea, productia, vanzarea si distributia unei game largi de echipamente si accesorii horeca. Prin dezvoltarea continua a produselor inovatoare si prin concentrarea asupra calitatii serviciilor oferite, Hendi detine o gama extinsa de peste 4.000 de produse concepute pentru piata de catering profesionist: masini profesionale de cafea, friteuze, echipamente de bufet, echipamente electrice si pe gaz, aparate de bucatarie mici, gratare, tacamuri.
Caracteristici:
Destinata prezentarii si servirii pana la 4 ore
Nu este potrivita pentru depozitarea alimentelor congelate pe termen lung
Corp fabricat din otel inoxidabil de inalta calitate, prevazut cu capac triplu cu sistem de deschidere usoara
Controler digital de temperatura si afisaj
Spatiu pentru 4 containere GN 1/3 sau 8 containere GN 1/6
Inaltime maxima containere 100 mm
*Containerele GN nu sunt incluse
Interval de temperatura: -24 /-20ºC
Racire fortata cu aer, cu decongelare automata, compresor amplasat langa camera
4 picioare reglabile din inox
Agent frigorific R290
Clasa climatica 4
Putere: 220 W
Voltaj: 230 V
Clasa energetica E (A-G)
Dimensiuni: 805 x 666 x (H)305 mm
Greutate bruta: 40 kg
Greutate neta: 36.8 kg