Pe dealurile toscane dintre Vinci si Pistoia a fost fondata Neri Industria Alimentare - o traditie agroalimentara care isi are radacinile in traditia unei familii dedicate total cautarii celor mai bune sisteme de prelucrare si conservare. Initial au fost doar maslinele, insa de-a lungul anilor activitatea a fost orientata si catre alte legume conservate, derivate exclusiv din recolta mediului rural din apropiere. Vinetele marinate Neri va poarta intr-o calatorie a aromelor mediteraneene, unde gustul inconfundabil al vinetelor este imbogatit cu ulei de masline extra virgin, ierburi proaspete si arome autentice. Bogate in fibre, minerale si potasiu, vinetele sunt foarte apreciate pentru continutul ridicat de apa si fibre si pentru continutul scazut de calorii. Vinetele marinate sunt extrem de versatile si pot fi adaugate intr-o varietate de preparate. Fie ca il serviti ca aperitiv, in salate, sandwich-uri sau ca garnitura la preparate principale, acest produs adauga o nota mediteraneeana fiecarui fel de mancare.