Tortillas sunt in centrul a numeroase preparate din bucataria mexicana, iar variantele clasice sunt folosite in special pentru Burrito, Enchilada sau Fajita. Usoare si flexibile, tortillas Old El Paso se pot servi cu umplutura preferata si sos Salsa.
Ingrediente: faina de grau, apa, stabilizator (glicerol), ulei vegetal (ulei de floarea-soarelui), emulsifiant (mono si digliceride ale acizilor grasi), dextroza, agenti de afanare (bicarbonat de sodiu, difosfati), sare.
Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 3 zile.
Informatii nutritionale/100 gr:
Valoare energetica: 1.264 Kj/299 kcal
Grasimi: 5.2 gr (din care acizi grasi saturati 1.2 gr)
Glucide: 53.2 gr (din care zaharuri 2.1 gr)
Proteine: 9.1 gr
Fibre: 1.6 gr
Sare: 1 gr