La Torrente este un brand emblematic în Italia, recunoscut pentru selecția riguroasă a roșiilor și metodele tradiționale de conservare. Rosiile decojite în suc propriu, îmbogățite cu busuioc proaspăt, sunt alegerea ideală pentru bucătarii profesioniști sau pasionații de gastronomie care doresc savoare naturală și versatilitate în rețete. Roșiile decojite cu busuioc La Torrente sunt mai mult decât un simplu ingredient – sunt esența unei bucătării mediteraneene curate, aromate și savuroase. Cultivate în sudul Italiei, în regiuni fertile și însorite, roșiile sunt atent selecționate în momentul optim de coacere, apoi decojite manual și conservate în suc propriu, împreună cu frunze proaspete de busuioc verde. Rezultatul? O conservă elegantă, naturală, cu aromă inconfundabilă și versatilitate în orice rețetă.
Recomandări de utilizare:
-
Sosuri pentru paste (bolognese, marinara, amatriciana, arrabbiata)
-
Pizza – ca bază aromată pentru sos
-
Mâncăruri mediteraneene – caponata, shakshuka, ghiveci
-
Preparatele de post sau vegetariene – tocănițe, supe
-
Mâncăruri cu carne – chiftele marinate, pui cacciatore, osso buco
-
Valori nutritionale medii pentru 100 gr:
Valoare energetica: 91 kJ / 22 kcal
Lipide: 0,1 g din care acizi grasi saturati: 0 g
Glucide: 3,5 g din care Zaharuri: 3,5 g
Proteine: 1,2 g
Sare: 0,09 g