Hendi Food Service Equipment are ca activitate principala dezvoltarea, productia, vanzarea si distributia unei game largi de echipamente si accesorii horeca. Prin dezvoltarea continua a produselor inovatoare si prin concentrarea asupra calitatii serviciilor oferite, Hendi detine o gama extinsa de peste 4.000 de produse concepute pentru piata de catering profesionist: masini profesionale de cafea, friteuze, echipamente de bufet, echipamente electrice si pe gaz, aparate de bucatarie mici, gratare, tacamuri.
Caracteristici:
Carcasa interioara si exterioara: otel inoxidabil de inalta calitate
Blat de lucru: granit
Termostat electronic si afisaj digital
Agent racire: R600A
Racire cu aer rece cu dezghetare automata, compresor amplasat sub camera
4 picioare reglabile anti-alunecare din plastic
*Containerele GN nu sunt incluse
Temperatura: -2/8ºC
Echipata cu 7 sertare neracite 400 x 620 x (H)65 mm
Dimensiunile camerei: 1.480 x 670 x (H)570 mm
Izolatie de spuma poliuretanica grosime 60 mm
Usi cu sistem de inchidere si manere confortabile
Voltaj: 230 V
Putere: 250 W
Clasa energetica: A (A-G)
Clasa climatica SN-T
Dimensiuni: 2.010 x 800 x (H)1.000 mm
Greutate bruta: 392 kg
Greutate neta: 333.469 kg