Hendi Food Service Equipment are ca activitate principala dezvoltarea, productia, vanzarea si distributia unei game largi de echipamente si accesorii horeca. Prin dezvoltarea continua a produselor inovatoare si prin concentrarea asupra calitatii serviciilor oferite, Hendi detine o gama extinsa de peste 4.000 de produse concepute pentru piata de catering profesionist: masini profesionale de cafea, friteuze, echipamente de bufet, echipamente electrice si pe gaz, aparate de bucatarie mici, gratare, tacamuri.
Caracteristici:
Carcasa interioara si exterioara din otel inoxidabil de inalta calitate
Capacul din spate exterior fabricat din otel zincat
Usile pot fi inchise cu un maner confortabil
Izolatie de spuma poliuretanica (grosime 50 mm)
Afisaj digital si termostat electronic
Capacitate: 900 litri
Racire cu aer rece cu auto-dezghetare, compresor amplasat deasupra camerei
Temperatura: 0-8ºC
Compresor: EG AS100HLR putere 1/3 KM
Rafturi reglabile 4 + 4 x 525 x 530 mm - capacitate maxima admisa a raftului aprox. 40 kg
Montat cu 4 roti (din care 2 roti pivotante)
Agent frigorific R600a (130 g)
Clasa climatica: 5
Putere: 450 W
Voltaj: 230 V
Clasa energetica C (A-G)
Consum mediu zilnic de energie electrica: 2.18 kWh
Dimensiuni: 1.200 x 740 x (H)1.950 mm
Dimensiuni interioare: 1.100 x 540 x (H)1.380 mm
Greutate: 132 kg