Hendi Food Service Equipment are ca activitate principala dezvoltarea, productia, vanzarea si distributia unei game largi de echipamente si accesorii horeca. Prin dezvoltarea continua a produselor inovatoare si prin concentrarea asupra calitatii serviciilor oferite, Hendi detine o gama extinsa de peste 4.000 de produse concepute pentru piata de catering profesionist: masini profesionale de cafea, friteuze, echipamente de bufet, echipamente electrice si pe gaz, aparate de bucatarie mici, gratare, tacamuri.
Caracteristici:
Carcasa exterioara din otel vopsit
Carcasa interioara realizata din polistiren (HIPS) si polipropilena
Usa prevazuta cu geam triplu si un element de incalzire pentru a preveni formarea condensului
Usa poate fi blocata
Racire cu aer rece si dezghetare automata, compresor amplasat sub camera
3 rafturi reglabile din PVC
Cu iluminare LED in partea de sus
Interval de temperatura: -14 / -22ºC
Regulator de temperatura si afisaj digital
Clasa climatica: 4
Agent de racire: R290
Clasa energetica: D (A-G)
Alimentare: 230 V
Putere: 230 W
Dimensiuni: 620 x 575 x (H)712 mm
Greutate bruta: 53 kg
Greutate neta: 49.63 kg