Cuptor Profesional pentru Pizza Plus XL 44 Prismafood
Transport Gratuit pentru comenzile peste 800 RON in Bucuresti si in tara
Plati securizate Tranzactiile sunt procesate 3D Secure
Ai nevoie de ajutor?
0726.264.946 (L-V: 9:00-16:30)Poti plati in 3 sau 4 rate cu cardurile Star BT
Descriere
Prismafood este o companie specializata in productia si comercializarea echipamentelor profesionale destinate industriei alimentare. Cu o experienta solida si o reputatie remarcabila in domeniu, Prismafood ofera o gama larga de produse si solutii adaptate nevoilor diverse ale clientilor din sectorul alimentar. Compania ofera o gama larga de echipamente specializate pentru pizzerii, inclusiv cuptoare profesionale pentru pizza, malaxoare de aluat si altele. Cuptorul Prismafood Plus XL este un echipament solid, usor de utilizat si incredibil de functional ce permite o gatire excelenta. Acest model ofera performanta inalta, consum redus, fiabilitate si operare usoara.
Caracteristici:
Material: otel inoxidabil
Carcasa din otel vopsit negru
Izolatie din vata minerala
Control electromecanic
2 camere interioare iluminate
Partea inferioara a camerei este captusita cu samota 14 mm grosime
Capacitate camera: 4 + 4 pizza Ø 35 cm
6 elemente de incalzire in fiecare camera (3 in partea de sus si 3 in partea de jos)
Reglarea incalzitoarelor cu termostate independente
Termometru separat pentru fiecare camera
Usa detasabila cu fereastra de vizionare
Interval de temperatura: 45°C-455°C
Alimentare: 400 V
Putere: 12.000 W
Dimensiuni: 1.000 x 844 x (H)745 mm
Dimensiuni interioare: 2 x 720 x 720 x (H)140 mm
Greutate bruta: 176 kg
Greutate neta: 162 kg
Specificații
| Putere | 12.000 W |
| Tip produs | Cuptor |
| Producator | Hendi B.V. |
| Utilizare recomandata | Ho.Re.Ca |
| Tip | Pentru pizza |
| Producator | PRISMAFOOD S.R.L. |
Review-uri (0)
Fii primul care scrie un review
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Doar utilizatorii inregistrati pot adauga review-uri!
Produse compatibile
Produse similare
← Scroll pentru a vedea mai multe produse →





