Pungi gofrate 250x350mm, Hendi, pentru depozitarea produselor, pentru masini de ambalat tip banda, 100 buc
Pot fi utilizate la temperaturi de la -40˚C la + 40˚C
Gofrarea in forma de diamant faciliteaza extragerea aerului si crearea unui vid
Fara Bisfenol A (BPA)
Nu se folosesc la gatirea sous-vide
Compatibile cu orice tip de aparat care functioneaza cu pungi de vidat gofrate.
Pungile alimentare pentru vidat Hendi sunt alegerea perfecta pentru a vida orice tip de aliment, va oferim o gama larga de pungi alimentare pentru vidat, pungi netede, pungi gofrate de diverse marimi.
Pungile alimentare pentru vidare Hendi pot fi folosite atat acasa cat si in industria gastronomica, toate pungile alimentare pentru vidare Hendi sunt de inalta calitate.
Avantajele utilizării pungilor pentru vidat Hendi:
Creşterea duratei de valabilitate a produselor ambalate astfel, prin împiedicarea contactului cu aerul şi încetinirea procesului de alterare;
Durată extinsă de expunere la raft prin crearea unei bariere rezistente împotriva factorilor externi (praf, murdărie, umiditate);
Asigurarea unei ambalări cu o vizibilitate ridicată a produsului; majoritatea pungilor pentru vid sunt transparente, reducând astfel costurile de marketing şi design pentru un ambalaj personalizat;
Reducerea la minim a utilizării conservanţilor; ambalarea în vid permite introducerea unor amestecuri de gaze (atmosferă modificată/MAP), pentru a proteja alimentele şi produsele astfel ambalate);
Reducerea deşeurilor menajere (în cazul utilizării ambalării în vid în domeniul casnic, se pot resigila alimente, sau produsele se pot ambala porţionat pe anumite cantităţi prestabilite, prevenind alterarea prematură).
Vidarea reprezinta un procedeu de conservare a alimentelor pana la momentul gatirii acestora.
Astfel alimentele isi pastreaza intacte gustul, textura si toate proprietatile nutritive.
Cu aparatul de vidat alimente Hendi păstrezi prospeţimea alimentelor de până la 5 ori mai mult timp faţă de metodele tradiţionale de conservare, nu risipeşti alimentele și în acelaşi timp faci economie de bani şi timp.
Procesul de vidare elimină aerul și prelungeşte perioada de prospețime a alimentelor depozitate în congelator, frigider sau dulapuri.
Acum poţi să păstrezi alimentele în congelator pentru luni, chiar ani de zile, fără nicio arsură de congelare.