Status
Brand
Nr. grupuri
Tip produs
Garantie
Culoare
Utilizare recomandata
Capacitate boiler
Provenienta
Tip
Cafea utilizata
Cappuccinator
Mod de ambalare
Putere
Producator
Manometru
Material
Display
PID
Tip espressor
An de recolta
Aroma
Capacitate
Capacitate de filtrare
Capacitate produse
Compatibilitate
Compozitie
Consum recomandat
Containere produse solubile
Continut cacao
Continut cafea instant
Continut cofeina
Continut grasime
Cu rasnita
Diametru
Diametru cutite
Gramaj
Greutate
Lungime
Maner
Mod de ambalare la bax
Nr.containere
Nr.containere topping
Nr.mixere
Numar Capsule
Numar Monodoze
Numar bucati
Numar plicuri
Numar portii
Numar selectii
Numar/set
On demand
Productivitate
Profil aroma
Regiune
Soi
Terroir
Tip cafea
Tip ceai
Tip ciocolata
Tip cutite
Tip produse
Volum
Volum sticla
Alcool
Cutie
Vechime
Pret
Espressoare profesionale bar
Filtre
25303,72 RON
Stoc furnizor extern
21005,63 RON
Stoc furnizor extern
20254,30 RON
Stoc furnizor extern
20541,050 RON
Stoc furnizor extern
21755,35 RON
Stoc furnizor extern
11775,65 RON
In stoc
17708,97 RON
In stoc
20533,81 RON
Stoc furnizor extern
29484,57 RON
Stoc furnizor extern
17499,31 RON
Stoc furnizor extern
22447,70 RON
Stoc furnizor extern
12797,30 RON
In stoc
18274,88 RON
Stoc furnizor extern
22152,85 RON
Stoc furnizor extern
14825,14 RON
In stoc
32894,040 RON
Stoc furnizor extern
26539,79 RON
Stoc furnizor extern
14362,97 RON
Stoc furnizor extern
17818,45 RON
In stoc
16936.45
-1490 RON
15446,050 RON
In stoc
77024,52 RON
Stoc furnizor extern
13679,53 RON
Stoc furnizor extern
42144,53 RON
Stoc furnizor extern
80887,24 RON
Stoc furnizor extern

Într-un bar profesionist, unde fiecare secundă contează și fiecare băutură trebuie să impresioneze, ai nevoie de un espressor profesional dedicat barului. Aceste echipamente sunt concepute pentru a face față unui volum mare de comenzi, păstrând în același timp consistența, presiunea perfectă și aroma autentică a cafelei espresso. Espressoarele profesionale pentru bar oferă control complet asupra procesului de extracție, de la temperatura apei și presiunea aburului, până la timpul exact de infuzare – esențiale pentru rezultate de top în fiecare ceașcă.