Hendi Food Service Equipment are ca activitate principala dezvoltarea, productia, vanzarea si distributia unei game largi de echipamente si accesorii horeca. Prin dezvoltarea continua a produselor inovatoare si prin concentrarea asupra calitatii serviciilor oferite, Hendi detine o gama extinsa de peste 4.000 de produse concepute pentru piata de catering profesionist: masini profesionale de cafea, friteuze, echipamente de bufet, echipamente electrice si pe gaz, aparate de bucatarie mici, gratare, tacamuri. Dusul manual universal este ideal pentru orice bucatar-sef pentru a mentine aparatele de gatit curate. Este potrivit pentru curatarea oricaror camere de cuptor: conventionale, cuptoare combinate,camere de prajire, dar si pentru placi de taiat, mese de lucru sau orice dispozitive sau componente care pot fi spalate cu jet de apa.
Caracteristici:
Furtun lung de 2 metri
Maner ergonomic confortabil cu o supapa de golire
Suport special pentru montare cu 3 suruburi direct pe carcasa cuptorului sau in locul desemnat de tehnicianul de service, sau pe perete
Sita ce mareste suprafata de spalare
Ideal pentru apa cu o temperatura cuprinsa intre 5˚C si 85˚C
Debit maxim de apa pana la 11 l / min la o presiune de 3 bari
Presiunea recomandata a apei de alimentare: 3 bari
Presiunea de lucru a apei de alimentare: 0.5 - 7 bari
Carcasa este fabricata din nailon PA66, piese din otel acoperite cu crom rezistent la coroziune
Conectarea la reteaua de apa: ½ ”
Dimensiuni: 56 x 42 x (H)2.000 mm
Greutate bruta: 0.83 kg
Greutate neta: 0.69 kg