Salumificio Palmieri este un brand de referinta in productia de mortadella de calitate, zampone, cotechino si ciolane. Compania opereaza cu respectarea reglementarilor in vigoare privind producerea si comercializarea produselor din carne, aplicand un plan riguros de control ce garanteaza siguranta alimentara in toate etapele de productie. Stincotto al Tartufo de la Palmieri este un ciolan de porc delicios cu crema de trufe ce se prepara rapid si usor. Nu contine gluten, polifosfati sau conservanti.
La cuptor - se scoate ciolanul din punga impreuna cu sosul gelatinos si se pune intr-un vas de gatit la cuptorul preincalzit la 180-190º, timp de aproximativ o jumatate de ora. Se poate adauga si o jumatate de pahar de vin in timpul prepararii.
La microunde - se scoate ciolanul din punga impreuna cu sosul gelatinos si se pune intr-un vas de gatit in cuptorul cu microunde timp de aproximativ 10 minute la putere maxima.
Informatii nutritionale/100 gr:
Valoare energetica: 818 Kj/196 kcal
Grasimi: 12 gr (din care grasimi saturate 2.8 gr)
Carbohidrati: 0 gr (din care zaharuri 0 gr)
Proteine: 22 gr
Sare: 2 gr