Salumificio Palmieri este un brand de referinta in productia de mortadella de calitate, zampone, cotechino si ciolane. Compania opereaza cu respectarea reglementarilor in vigoare privind producerea si comercializarea produselor din carne, aplicand un plan riguros de control ce garanteaza siguranta alimentara in toate etapele de productie. Stincotto all' Aceto Balsamico di Modena IGP de la Palmieri este un ciolan de porc delicios cu otet balsamic ce se prepara rapid si usor. Nu contine gluten, polifosfati sau conservanti.
Ingrediente: pulpa de porc, otet balsamic de Modena 4.7%, sare, condimente si ierburi aromatice, arome naturale.
La cuptor - se scoate ciolanul din punga impreuna cu sosul gelatinos si se pune intr-un vas de gatit la cuptorul preincalzit la 180-190º, timp de aproximativ o jumatate de ora.
La microunde - se scoate ciolanul din punga impreuna cu sosul gelatinos si se pune intr-un vas de gatit in cuptorul cu microunde timp de aproximativ 10 minute la putere maxima.
Se serveste fierbinte, alaturi de piure de cartofi.
Informatii nutritionale/100 gr:
Valoare energetica: 730 Kj/174 kcal
Grasimi: 8 gr (din care grasimi saturate 2.7 gr)
Carbohidrati: 0.5 gr (din care zaharuri 0.5 gr)
Proteine: 25 gr
Sare: 1.4 gr
