Ciocanul Bucatarului pentru Fragezire Carne Hendi
Transport Gratuit pentru comenzile peste 800 RON in Bucuresti si in tara
Plati securizate Tranzactiile sunt procesate 3D Secure
Ai nevoie de ajutor?
0726.264.946 (L-V: 9:00-16:30)Poti plati in 3 sau 4 rate cu cardurile Star BT
Descriere
Ciocanul bucătarului de la Hendi este un instrument profesional conceput pentru frăgezirea cărnii şi obţinerea unei grosimi uniforme, ideale pentru preparate de tip schnitzel, fripturi, cotlete sau fileuri. Frăgezirea permite aromelor și marinatei să pătrundă mai bine în interiorul cărnii. Este ideal pentru varietăți de carne: pui, porc, vită, pește, fileuri.
Caracteristici:
60 de lame in 4 randuri de cate 15, din otel inoxidabil
Lame de 2.6 mm latime cu adancime maxima de taiere de aprox. 18 mm
Dimensiuni: 280 x 57 x (H)70 mm
Greutate: 350 gr
Specificații
| Garantie | 30 zile |
| Mod de ambalare | Cutie de carton |
| Producator | Hendi B.V. |
| Utilizare recomandata | Ho.Re.Ca |
| Material | Otel inoxidabil |
Review-uri (0)
Fii primul care scrie un review
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Doar utilizatorii inregistrati pot adauga review-uri!
Produse similare
← Scroll pentru a vedea mai multe produse →





