Ciocanul Bucatarului pentru Fragezire Carne Hendi

COD: 513071

155.06 RON
In stocIn stoc
Brand:Hendi

Transport Gratuit pentru comenzile peste 800 RON in Bucuresti si in tara

Plati securizate Tranzactiile sunt procesate 3D Secure

Ai nevoie de ajutor?

0726.264.946 (L-V: 9:00-16:30)
Carduri Star BT

Poti plati in 3 sau 4 rate cu cardurile Star BT

Descriere

Ciocanul bucătarului de la Hendi este un instrument profesional conceput pentru frăgezirea cărnii şi obţinerea unei grosimi uniforme, ideale pentru preparate de tip schnitzel, fripturi, cotlete sau fileuri. Frăgezirea permite aromelor și marinatei să pătrundă mai bine în interiorul cărnii. Este ideal pentru varietăți de carne: pui, porc, vită, pește, fileuri.

 

Caracteristici:

 

60 de lame in 4 randuri de cate 15, din otel inoxidabil

Lame de 2.6 mm latime cu adancime maxima de taiere de aprox. 18 mm

Dimensiuni: 280 x 57 x (H)70 mm

Greutate: 350 gr

 

Specificații

Garantie30 zile
Mod de ambalareCutie de carton
ProducatorHendi B.V.
Utilizare recomandataHo.Re.Ca
MaterialOtel inoxidabil

Review-uri (0)

Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga review-uri!