Terina din Magret Afumat de Gasca si Piper Sarawak Edouard Artzner este potrivita pentru cei carora le plac gusturile orientale. Aceasta reteta asociaza caracterul rustic al pieptului de gasca afumat cu o selectie fina de condimente.
Ingrediente: piept de gasca afumata (20%), carne de rata, carne de porc, ficat de pui, grasime de porc, apa, amidon din cartofi, sare, piper Sarawak (0,2%), piper si usturoi. Conservant: nitrit de sodiu.
Sugestie de servire: Savuroasa in aperitive sau ca pranz specific frantuzesc. Se poate servi intr-o cantitate generoasa intinsa pe paine neagra proaspata si crocanta la care se pot adauga merisoare sau coacaze rosii.
Informatii nutritionale/100 gr:
Valoare energetica: 964 Kj/232 kcal
Grasimi: 16 gr (din care acizi grasi saturati 6.2 gr)
Glucide: 1.3 gr (din care zaharuri 0.9 gr)
Proteine: 20 gr
Sare: 1.4 gr