Terina de iepure cu Pinot Noir Edouard Artzner contine un amestec deosebit de ierburi aromate si condimente ce ofera un gust intens. Acest produs va incanta orice degustator.
Ingrediente: grasime de porc, carne de iepure (20%), ficat de porc, apa, albus de ou, Pinot Noir (2%), amidon de cartofi, sare si condimente. Conservant nitrat de sodiu.
Sugestie de servire: Terina de iepure este delicioasa in combinatii pentru aperitive sau ca parte a unui pranz specific frantuzesc. Se poate servi intr-o cantitate generoasa intinsa pe paine neagra proaspata si crocanta la care se pot adauga cateva afine sau coacaze.
Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in 3 zile.
Informatii nutritionale/100 gr:
Valoare energetica: 1.164 Kj/281 kcal
Grasimi: 24 gr (din care grasimi saturate 9.8 gr)
Carbohidrati: 1.8 gr (din care zaharuri 1.2 gr)
Proteine: 13 gr
Sare: 1.4 gr