Hendi Food Service Equipment are ca activitate principala dezvoltarea, productia, vanzarea si distributia unei game largi de echipamente si accesorii horeca. Prin dezvoltarea continua a produselor inovatoare si prin concentrarea asupra calitatii serviciilor oferite, Hendi detine o gama extinsa de peste 4.000 de produse concepute pentru piata de catering profesionist: masini profesionale de cafea, friteuze, echipamente de bufet, echipamente electrice si pe gaz, aparate de bucatarie mici, gratare, tacamuri.
Caracteristici:
Carcasa din otel inoxidabil prevazuta cu geam triplu
Racire cu aer comprimat cu auto-dezghetare, compresor amplasat sub camera
Montata cu 3 rafturi cromate reglabile
Iluminare puternica cu LED in partea de sus si sub fiecare raft
Prevazuta cu 4 roti din care 2 au frane
Regulator digital de temperatura si afisaj, cu comutator pornit/oprit
Interval de temperatura: 2/6°C
Capacitate: 400 litri
Clasa climatica: 4
Agent de racire: R290
Clasa energetica: C (A-G)
Voltaj: 230 V
Putere: 495 W
Dimensiuni: 650 x 650 x (H)1.908 mm