Hasegawa Corporation se ocupa cu productia si distributia de articole de bucatarie profesionale si de uz casnic extrem de functionale, cu proprietati antibacteriene ridicate si rezistenta sporita la caldura. Toate produsele sunt durabile si usor de utilizat, fiind create pentru a oferi o experienta de gatit sigura si confortabila. Placa de taiere Hasegawa amortizeaza loviturile cutitului si prelungeste durata de viata a muchiei, fiind utilizata pentru taieturi delicate (sushi, sashimi). Miezul din lemn o face cu 30-50% mai usoara fata de alte placi de taiat. Nu se deformeaza si nu se indoaie cu usurinta in cazul utilizarii pe termen lung sau al spalarii la temperaturi ridicate.
Caracteristici:
Fabricata din plastic (elastomer PB) cu un miez interior din lemn protejat cu polietilena (PE)
Proprietati antibacteriene
Proces de productie ecologic
Se poate curata in masina de spalat vase
Rezistenta la o temperatura pana la 90°C
Grosime: 20 mm
Dimensiuni: 600 x (H)300 mm
Greutate: 2.4 kg