Accesorii | Suport pentru siropuri |
Certificare | |
Continut de fructe | 65% |
Design compact | da |
Diametru | 58 mm |
Dimensiuni | 64/38/130 mm |
Display | da |
Manometru | da |
Material | Plastic |
Nr.containere | 6 |
Nr.containere topping | 4 |
Tip | Blanc de Blancs |
Tip cafea | Capsule |
Cutie | Lemn |
Diametru cutite | 64 mm |
Garantie | 12 luni |
Greutate | 266 gr |
Nr.mixere | 3 |
Numar bucati | 6 |
Numar Capsule | 100 |
Regiune | Champagne |
Sortiment | Delta Dunarii si menta |
Sugestie de servire | Se poate servii cu, carne rosie, miel si branzeturi uscate, la o temperatura de: 13-15 °C |
Terroir | Cote des Blancs |
Utilizare recomandata | Ho.Re.Ca |
Vechime | 18 ani |
Volum | 160 ml |
Numar Monodoze | 85 |
Putere | 44 W |
Nr. grupuri | 5 |
Numar plicuri | 25 |
Numar/set | 50 |
On demand | da |
Productivitate | 13 portocale / min |
Profil aroma | Specialitati |
Provenienta | Italia |
Volum sticla | 0.7 L |
Tip ceai | plicuri |
Tip cutite | plate |
Tip espressor | cu parghie |
Tip produse | snacks + doze + sticle |
Alcoolemie | 12.50% |
Culoare | Rosu |
Compatibilitate | Espresso Point System |
Gramaj | 100 x 3 gr |
An de recolta | 2006 |
Aroma | Ghimbir/Lamaie |
Capacitate boiler | 24 litri |
Capacitate de filtrare | 10.000 litri |
Capacitate produse | 1.12 |
Clasificare | Grand Cru |
Continut cacao | 30%-34%-58% |
Cu rasnita | da |
Dozare electronica | da |
Maner | Lemn |
Mod de ambalare | Punga |
Numar portii | 5 |
Numar selectii | 36 |
PID | da |
Preparare 2 cafele | da |
Capacitate | 0.75 L |
Tip ciocolata | 1 KG |
Continut cofeina | cu cofeina |
Continut grasime | 10% |
Creatii artizanale | da |
Alcool | 40% |
Cafea utilizata | macinata |
Cappuccinator | Tehnologie Jura Fine Foam |
Compozitie | 100% Arabica |
Consum recomandat | 50 bauturi / zi |
Containere produse solubile | 2 |
Continut cafea instant | 8.5% |
Contor | da |
Dozaj | 23-25 gr/180 ml |
Dozaje | Brut |