Mix-ul pentru clatite Pagotto este un produs delicios ce nu contine gluten si se prepara foarte rapid. Este o gustare perfecta atunci cand ai nevoie de o pauza dulce ! Dintr-un pachet se obtin 9 clatite aromate.
Ingrediente: faina de orez, amidon de cartofi, amidon de porumb, zahar, sare marina, agent de ingrosare: guma de guar E412, zahar vanilat.
Mod de preparare: intr-un vas pentru mixer se amesteca continutul plicului cu 400 ml lapte si 2 oua si se mixeaza timp de 1 minut. Dupa ce amestecul s-a omogenizat, se adauga 2 linguri de ulei, apoi se mixeaza pentru inca 20 secunde. Intr-o tigaie de 24 cm se pun 2 picaturi de ulei, cu un polonic se toarna un strat subtire de aluat si se prajeste pe ambele parti. Se pot servi cu crema Pagotto de vanilie.
Informatii nutritionale/100 gr (pentru produsul preparat cu lapte integral si oua):
Valoare energetica: 2.568 Kj/613 kcal
Grasimi: 17.1 gr (din care acizi grasi saturati 7 gr)
Glucide: 96.3 gr (din care zaharuri 29.5 gr)
Proteine: 17.7 gr
Fibre: 1.5 gr
Sare: 1.77 gr