Noul espressor Jura ENA 8 este un model conceput pentru prepararea unei singure cesti de cafea, ce pune la dispozitie o gama larga de bauturi. Acum puteti prepara specialitatile preferate prin simpla atingere a unui buton ! Veti aprecia cu siguranta designul compact si elegant, eficacitatea energetica si usurinta utilizarii sale.
Caracteristici:
Culoare: Sunset Red
Cafea utilizata:
boabe /
macinataUnitate de preparare variabila (6 - 10 gr)
Sistem inteligent de preinfuzie (I.P.B.A.S.©)
Functia apa fierbinte: 3 niveluri
Numar de bauturi: 10
Rasnita: AromaG3
Pompa performanta: 15 bari
Compatibil Wireless
Capacitate rezervor apa: 1.1 l
Recipient pentru zat (nr. de preparari): aprox. 10
Recipient cafea boabe cu capac pentru pastrarea aromei: 125 gr
Sistem de incalzire Thermoblock
Monitorizarea tavii de scurgere
Programe integrate de clatire, curatare si decalcifiere
Program integrat de curatare a sistemului de cappuccino
Clatire automata a sistemului de lapte
Afisarea nivelului de intretinere
Reglarea duritatii apei
Procesul de extractie prin pulsare (P.E.P.©)
Compatibil cu J.O.E®
I.W.S. cu sistem de filtrare: Claris Smart/Claris Smart Mini
Tehnologie Jura Fine Foam
Afisaj TFT
Buton de control rotativ
Recunoasterea automata a cafelei premacinate
Monitorizarea capacului pentru pastrarea aromei
Cantitatea apei programabila/reglabila
Taria cafelei programabila: 10 niveluri
Taria cafelei reglabila la fiecare preparare
Temperatura apei fierbinti/pentru infuzare programabila: 3 niveluri
Functionare E.S.M.© (Energy Save Mode)
Inchidere automata
Functie Zero-Energy
Duza cafea reglabila pe inaltime: 55 – 138 mm
Duza cappuccino Fine Foam reglabila pe inaltime: 55-138 mm
Duza dubla cu inaltime reglabila: 55-138 mm
Duza pentru apa fierbinte reglabila pe inaltime: 55-138 mm
Iluminarea cestii in nuante de ambra, alb
Palnie pentru cafea macinata
Lungime cablu: 1.1 m
Voltaj: 230 V
Putere: 1.450 W
Consum in stand-by: 0 W
Greutate: 9.4 kg
Dimensiuni (L x I x A): 27.1 x 32.3 x 44.5 cm
ACCESORII RECOMANDATE:
PRODUSE DE INTRETINERE RECOMANDATE: